Årets påskpresent – Boken Skapa din hälsa

Skapa din hälsa med renande och stärkande mat, motion och positiva tankar. Skapa din hälsa är kokboken för dig och din hälsa.
 

Skapa din hälsa – inte bara en kokbok

Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, sallader, dryck, fika, snacks och godis.

111 recept fria från gluten, komjölk och vitt socker.

Boken innehåller även ett avsnitt som handlar om näringslära och ett avsnitt som handlar om hur du kan arbeta med dina mål i livet genom att praktisera den universella ”attraktionslagen”.
 

Länkar till alla nuvarande försäljningsställen av kokboken ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg:

Skapa din hälsa på CDON
Skapa din hälsa hos Vulkanmedia.se
Skapa din hälsa hos Bokus.com
Skapa din hälsa på Adlibris.com
 

Inspiration till att laga en näringstät kost samt arbete med attraktionslagen

Jag heter Yvonne Hedberg och arbetar idag bland annat som matkreatör och är utbildad hälsokock. Förutom att skriva kokböcker driver jag hälsobloggen healthcreator.se. Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Hur man kan arbeta med att dra till sig det man vill ha mer av i livet genom att bland annat skapa sig ett mer positivt tänkande. Jag ger även tips på en enkel meditationsguide för nybörjare. Boken inleds lite kort inom ämnet näringslära.

Hälsosamma och lättlagade recept utan gluten, komjölk, smör och vitt socker

Här hittar du en härlig blandning av 111 stycken hälsosamma och lättlagade recept inom kategorierna paleo, lowcarb, eatclean, rawfood, mjölkfritt, glutenfritt, laktosfritt, låglaktos, fisk- och skaldjur, fågelrätter, vegetariska rätter och veganrätter. Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, dryck, fika, godis och snacks. Gemensamt för alla recept är att de är framtagna och lagade med hälsosamma och rena ingredienser som tillför kroppen mycket näring och ger skärpa till hjärnan.
 

Piggare och gladare, lugnare mage och bättre immunförsvar

Några andra effekter av att äta mer ren mat kan vara att du får ett bättre immunförsvar, känner dig piggare och gladare, får en lugnare mage och bättre hy. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött. Några av recepten innehåller låglaktos i form av getost.
 

 
skapa din hälsa yvonne hedberg
 

.