Chiapuddingen Super pot från Smakaspoons

Denna gång fick jag även prova Smakaspoons nyhet chiapuddingen ”Super pot” när jag tog emot deras goda grytor och soppor. Chiapuddingen finns i två smaker; mango eller choklad – glutenfria och mjölkfria. Riktigt goda och smarta att ha till hands när man inte har tid att göra sin egen chiapudding.

Chiapudding – glutenfri och mjölkfri från Smakaspoons

Smakaspoons (Spoons) hälsosamma produkter tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Produkterna är gjorda utan tillsatser och socker och är smaksatta med kryddor istället för salt och fett. Till sopporna och grytorna kan du då istället tillsätta ditt eget hälsosamma fett som exempelvis olivolja, avokado och nötter. Smart va! Alla produkter är gluten- och laktosfria. Läs mer på smakaspoons.se
Detta är ett perfekt komplement till den egna hemmagjorda maten, enkelt snabbt och nyttigt.
 

Du har väl inte missat min kokbok ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg

Skapa din hälsa med renande och stärkande eat clean mat, motion och positiva tankar. Nu kan du köpa min kokbok ”Skapa din hälsa” online.

Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött. Några av recepten innehåller låglaktos i form av getost.

Länk till försäljningsställe:

Skapa din hälsa hos Vulkanmedia.se
 

Kolla in reklamfilmen för ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg


 


 

Bilder på  Super pot” från Smakaspoons – glutenfri och mjölkfri

super pot smakaspoons
super pot smakaspoons
 

Se även ett recept på hemmagjord chiapudding

Chiapudding med blåbär och smak av kanel och vanilj
Chiapudding på kokosgrädde med blåbär och smak av kanel och vanilj

.