Chokladmousse på avokado och banan – glutenfri, mjölkfri och rawfood

Detta är en mycket god chokladmousse på avokado och banan fylld med nyttigheter som kan ätas både som mellanmål eller som efterrätt. Om den får stå till sig några timmar i kylen blir den extra god. Glutenfri, mjölkfri och rawfood.

Receptet på chokladmousse på avokado och banan – glutenfri, mjölkfri och rawfood ligger på min gästblogg hos Bodystore.com.

Chokladmousse på avokado och banan – glutenfri, mjölkfri och rawfood

Jag gästbloggar hos Bodystore just nu och detta recept ligger hos dom.

Länk till receptet:
Chokladmousse på avokado och banan – glutenfri, mjölkfri och rawfood

Receptet finns även bland många andra hälsosamma recept i min kokbok Skapa din hälsa skriven av Yvonne Hedberg.

skapa din hälsa yvonne hedberg

Länkar till alla nuvarande försäljningsställen av kokboken ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg:

Skapa din hälsa på CDON
Skapa din hälsa hos Vulkanmedia.se
Skapa din hälsa hos Bokus.com
Skapa din hälsa på Adlibris.com

Skapa din hälsa skriven av Yvonne Hedberg

Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, sallader, dryck, fika, snacks och godis.

111 recept fria från gluten, komjölk och vitt socker.

Boken innehåller även ett avsnitt som handlar om näringslära och ett avsnitt som handlar om hur du kan arbeta med dina mål i livet genom att praktisera den universiella ”attraktionslagen”.

Inspiration till att laga en näringstät kost samt arbete med attraktionslagen
Jag heter Yvonne Hedberg och arbetar idag bland annat som matkreatör och är utbildad hälsokock. Förutom att skriva kokböcker driver jag hälsobloggen healthcreator.se. Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universiella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Hur man kan arbeta med att dra till sig det man vill ha mer av i livet genom att bland annat skapa sig ett mer positivt tänkande. Jag ger även tips på en enkel meditationsguide för nybörjare. Boken inleds lite kort inom ämnet näringslära.

Hälsosamma och lättlagade recept utan gluten, komjölk, smör och vitt socker
Här hittar du en härlig blandning av 111 stycken hälsosamma och lättlagade recept inom kategorierna paleo, lowcarb, eatclean, rawfood, mjölkfritt, glutenfritt, laktosfritt, låglaktos, fisk- och skaldjur, fågelrätter, vegetariska rätter och veganrätter. Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, dryck, fika, godis och snacks. Gemensamt för alla recept är att de är framtagna och lagade med hälsosamma och rena ingredienser som tillför kroppen mycket näring och ger skärpa till hjärnan. Några andra effekter av att äta mer ren man kan vara att du får ett bättre immunförsvar, känner dig piggare och gladare, får en lugnare mage och bättre hy. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött. Några av recepten innehåller låglaktos i form av getost.

Bild på chokladmousse på avokado och banan – glutenfri, mjölkfri och rawfood

chokladmousse avokado banan glutenfri mjölkfri rawfood

Sugen på fler recept?

Mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker
mjuk_pepparkaka_glutenfri_mjolkfri_fri_fran_vitt_socker

.