Currygryta – vegan och glutenfri från Smakaspoons

Då har jag tagit emot lite goda grytor och soppor från Smakaspoons igen. Supergott och skönt att ha dagar man inte hinner eller orkar egen laga mat. Bland annat kan jag varmt rekommendera Currygrytan – vegan och glutenfri.

Currygryta – vegan och glutenfri från Smakaspoons

Smakaspoons (Spoons) hälsosamma färdiga soppor och grytor tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Samtliga produkter är gjorda utan tillsatser och socker och är smaksatta med kryddor istället för salt och fett. Du kan då istället tillsätta ditt eget hälsosamma fett som exempelvis olivolja, avokado och nötter. Smart va! Alla produkter är gluten- och laktosfria. Läs mer på smakaspoons.se
Detta är ett perfekt komplement till den egna hemmagjorda maten, enkelt snabbt och nyttigt. Bara att värma upp sopporna och grytorna i en kastrull med exempelvis lite olivolja.

 

 

Kokboken ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg

Skapa din hälsa med renande och stärkande mat, motion och positiva tankar. Nu kan du köpa min kokbok ”Skapa din hälsa” online.
 
Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött. Några av recepten innehåller låglaktos i form av getost.
 
Länkar till försäljningsställen:

Skapa din hälsa hos Vulkanmedia.se
Skapa din hälsa hos Bokus.com
Skapa din hälsa på Adlibris
Skapa din hälsa på CDON


 

Bild på Currygryta – vegan och glutenfri från Spoons – glutenfri och mjölkfri

currygryta smakaspoons vegan
 

 

Sugen på fler veganrätter

Kikärtssås med bön- och morotspasta – vegan

Kikärtssås med bönpasta

.