En dag på Harmoni-Expo – Hälsomässan – kontakt med andra sidan

Hej hallå,

I söndags var det dags för Harmoni-Expo igen, jag tycker den infaller så ofta nu för tiden, trots att det är ett halvår mellan gångerna. Går tiden snabbare eller är det bara jag? 🙂 Jaha hursomhelst, ingen gång på Harmoni-Expo är den andra lik trots att det är många utställare som återkommer osv.

Denna gång fick jag återigen några trevliga besök från andra sidan. Mormor, Farmor och Mormors bror fick Pehr Trollsveden upp på storseans trots att vi satt inklämda rätt osynliga, längst bak i salongen 🙂

Kontakt med andra sidan Harmoni-Expo – Hälsomässan

Det är alltid lika spännande och lite läskigt när han får kontakt med ens anhöriga som lämnat jordelivet. Jag tycker nog att det är mest jobbigt att vara i fokus bland så mycket människor blandat med att man inte vet vad man ska få höra, blandat med att ”hur fungerar detta” även om jag nuförtiden tycker mig förstå detta bättre 🙂

Förra gången jag var på Storseans med Pehr Trollsveden fick han upp min far, min mormor och min mammas faster.

Han arbetar på dessa storseanser genom att efter att han har beskrivit de personerna han får till sig låter en välja vilken av dessa man vill ha budskap ifrån. Han säger inte exakt vem det är utan det känner man själv igen efter hans beskrivningar. Jag valde första gången såklart att få budskap från min far.

Denna gång kom min farmor, min mormor och min mammas morbror. Jag valde nu min farmor. Jag skulle dock vilja höra vad min mormor har att säga också då jag rätt ofta fått kontakt med henne när jag själv mediterat eller liknande. Men jag funderar faktiskt starkt på att boka en egen session hos Pehr Trollsveden eftersom det har fungerat såhär klockrent både de gångerna jag varit på hans seanser.

Sen hände det även en massa annat spännande denna dag men det spar vi till en annan gång.

 

Pehr Trollsveden

pehr trollsveden

Några böcker av Pehr Trollsveden

meditera-till-inre-harmoni

Meditera dig till inre harmoni

Författaren och mediet Pehr Trollsveden har stor erfarenhet av meditationer och att meditera.

Pehr vill med sin kunskap och erfarenhet dela med sig av de mest användbara meditationerna för olika sammanhang.

Vad du än söker så hittar du i denna bok en meditation som passar just dig och det du behöver för stunden.

Meditera till inre harmoni av Pehr Trollsveden

 

lar-dig-tala-med-djur

Lär dig tala med djur

En bok för dig som tycker om djur, som umgås med djur eller som bara vill få en stor inblick i djurens värld!

Lär dig tala med djur av Pehr Trollsveden

.