Mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker

Denna mjuka pepparkaka är enbart sötad med dadlar och banan.

Dadlar är en exotisk frukt som växer på dadelpalmen i torra subtropiska klimat. Palmerna blir upp till 20 meter höga och blommorna och frukterna utvecklas högst upp i bladkronan. Dadelpalmen bär frukt året om och frukterna är oftast ljusbruna eller svarta. Dadlar innehåller rikligt med fibrer, vitaminer och mineraler.

Receptet på Mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker ligger på min gästblogg hos Bodystore.com.

Mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker

Jag gästbloggar hos Bodystore just nu och detta recept ligger hos dom.

Länk till receptet:
Mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker

 

Bild på mjuk pepparkaka med banan och avokado – glutenfri, mjölkfri och fri från vitt socker

mjuk_pepparkaka_glutenfri_mjolkfri_fri_fran_vitt_socker

 

Sugen på fler julrecept? Paleoknäck med kokos, ingefära och citron

Paleo knäck med kokos, ingefära och citron

Paleo knäck

.