Tävling på instagram i samarbete med Smakaspoons – vinn veganska grytor och soppor utan tillsatser

Tävling på instagram med Smakaspoons – vinn veganska grytor och soppor utan tillsatser

Smakaspoons (Spoons) hälsosamma färdiga soppor och grytor tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Samtliga produkter är gjorda utan tillsatser och socker och är smaksatta med kryddor istället för salt och fett. Du kan då istället tillsätta ditt eget hälsosamma fett som exempelvis olivolja, avokado och nötter. Smart va! Alla produkter är gluten- och laktosfria. Läs mer på smakaspoons.se

I samarbete med Smakaspoons tävlar jag nu ut lådor med 4 produkter veganska grytor och soppor utan tillsatser. 3 vinnare dras och både de personerna och de som de har taggat vinner så totalt blir det 6 vinnare. Ni måste båda bo i Stockholm eller Malmö för att delta.

Att vara med i tävlingen är enkelt

Allt du behöver göra är att gå till mitt tävlingsinlägg på instagram. Tagga där en tjej som du tycker är värd något lite extra. Följ även både Smakaspoons och Healthcreator.se på instagram. Delta så många gånger du vill. Tävlingen avslutas den 19 mars kl 14:00 så skynda nu att vara med! 🙂 Lycka till!
 

 

Kokboken ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg

Skapa din hälsa med renande och stärkande mat, motion och positiva tankar. Nu kan du köpa min kokbok ”Skapa din hälsa” online.
 
Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött. Några av recepten innehåller låglaktos i form av getost.
 
Länkar till försäljningsställen:

Skapa din hälsa hos Vulkanmedia.se
Skapa din hälsa hos Bokus.com
Skapa din hälsa på Adlibris
Skapa din hälsa på CDON


 

Bild på vegansk fransk lantgryta från Spoons – böngryta med grönsaker och smaker av timjan – glutenfri och mjölkfri

Fransk lantgryta - böngryta med grönsaker och smaker av timjan - glutenfri och mjölkfri
Denna franska lantgryta – böngryta med grönsaker och smaker av timjan – glutenfri och mjölkfri från Smakaspoons (Spoons) är både jättegod och mättande!
 

Bild och länk till tävling

spoons tavling i samarbete med healthcreator
Länk till tävlingen Smakaspoons på instagram
 

Sugen på fler veganrätter

Kikärtssås med bön- och morotspasta – vegan

Kikärtssås med bönpasta

.