Vegansk zucchini och tomatsoppa

Just nu testar jag lite veganska soppor och grytor utan tillsatser från smakaspoons.se (Spoons). De är himla goda måste jag säga! Idag blev det denna goda zucchini och tomatsoppa till lunch. Strödde lite pumpakärnor på och till soppan serverades min goda morortslimpa – gluten och mjölkfri med hemmagjort cashewsmör.

Veganska soppor och grytor utan tillsatser

Smakaspoons (Spoons) hälsosamma färdiga soppor och grytor tillagas för hand i Malmö på färska råvaror, precis som i ditt eget kök. Samtliga produkter är gjorda utan tillsatser och socker och är smaksatta med kryddor istället för salt och fett. Alla produkter är gluten- och laktosfria. Läs mer på smakaspoons.se

Bild på vegansk zucchini och tomatsoppa serverat med morotslimpa och cashewsmör

Vegansk zucchini och tomatsoppa

Här serveras den goda veganska zucchini och tomatsoppan tillsammans med min goda morortslimpa – gluten och mjölkfri med hemmagjort cashewsmör.

Kokboken ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg

Receptet till morotslimpan finns bland många andra hälsosamma recept även med i min kokbok ”Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg

Bild på vegansk fransk lantgryta – böngryta med grönsaker och smaker av timjan – glutenfri och mjölkfri

Fransk lantgryta - böngryta med grönsaker och smaker av timjan - glutenfri och mjölkfri
Denna franska lantgryta – böngryta med grönsaker och smaker av timjan – glutenfri och mjölkfri från Smakaspoons (Spoons) var även den både jättegod och mättande!

Sugen på fler veganrätter

Kikärtssås med bön- och morotspasta – vegan

Kikärtssås med bönpasta

.