Volontärsresa på gång…eller

Sitter här och funderar på min kommande resa. Jag har ju länge nu velat göra en volontärsresa igen och har haft funderingar på att åka och jobba med schimpanser i Zambia eller apor och andra vilda djur i Costa Rica…Letar runt just nu för jag vill göra denna resa rätt snart. Helst inom två veckor.

Volontärsresa Costa Rica

Nu lutar det ändå åt att det blir en resa till Costa Rica…och åh det känns jättespännande! Har ju även länge längtat efter att få se Sengångare av någon anledning och även hört att Costa Rica är ett väldigt spirituellt och andligt land vilket ju kan passa mig 😉 Sen att reservatet ligger i ett läge med en massa vattenfall omkring sig gör ju inte saken värre, har även en längtan efter vattenfall. 😉 Det gäller väl bara att börja slipa på spanskan som idag är obefintlig 🙂

Men chimpanserna då… och Thailand

Men jag vill ju gärna till chimpanserna också så är lite kluven just nu…. kanske slutar det ändå med en vecka i Thailand som vanligt…haha men nej….jag måste ta mig ur min bekvämlighetszoon för att uppnå alla mina livs drömmar 🙂

Men om det skulle bli en resa till Thailand vilket jag ju också längtar efter så blir det en vecka av sol och bad och god mat och min nya laptop lifestyle 😉 Har jobbat som volontär på ett barnhem i Thailand för några år sedan och känner mig väldigt hemma där.

Nej nu ska jag åka hem och klura på nya veganska recept! Är vegan hela denna vecka och hittills går det väldigt bra. Hittade en smörfri nötbar på fiket (dock ej ekologisk) 🙁 och dricker en smarrig sojalatte 🙂

Ha det fint!


Ekologiskt tvätt-och sköljmedel

Kolla in vart du kan köpa ekologiska tvätt-och sköljmedel

Ekologiskt tvätt-och sköljmedel mm

2 kommentarer
 • theVeganista.se
  januari 12, 2016

  Men åh, vad häftigt det vore att åka på en volontärresa! Hade jag haft möjligheten hade jag lätt gjort det!! Hur länge blir du borta?

  • healthcreator
   januari 12, 2016

   Jaaaaa!! 🙂 Har inte riktigt bestämt än vilken resa det blir, men det blir en kortare resa denna gång. Kanske 2 veckor 🙂 Jag tycker du ska göra det längre fram när du har möjlighet om det är något du vill göra! 🙂