Foto på händer som skickar healing

7 dagars grupphealing på distans

Den 11 juli 2021 kör jag igång en grupphealing på 7 dagar för alla som är intresserade. Du sätter själv din intention om vad du vill börja heala i ditt liv.

Healingen startar den 11 juli 2021

Healingen sker på distans och du ligger ner och tar emot 1 timme om dagen (när du kan och vill). Det går även att ta emot ändå, men jag rekommenderar att ligga ner en timme och ta emot aktivt för den egna medvetenheten om vad som händer.

Anteckna gärna vad som kommer till dig och vad du känner osv. Det kan både komma egen vägledning till dig direkt och du får vägledning via mig efter perioden är slut. Anteckningarna är bra för att kunna följa upp allt när veckan är slut. Skriv även gärna ner vad du äter under veckan och hur du tycker det påverkar dig.

Under veckan bör du:

1. Sätta en egen intention om vad du vill börja heala, välj 1 sak.
2. Undvika / eller minska ner på alkohol, nikotin, rött kött, mjölk, vitt mjöl och vitt socker
3. Äta mycket grönsaker och frukt med olika färger och gärna helt veganskt
4. Gärna spendera tid i skogen/naturen.

Jag återkopplar med vad som kommit upp och vägledning efter att perioden är slut. Det kommer komma upp budskap och annat till er som är med.

Programmet är fokuserat på rening av den fysiska kroppen för att lättare ta emot healingenergierna.

Anmälan

Maila till info@healthcreator.se. Uppge namn och mailadress och märk mailet med ”7 dagars healing”.  Skicka ett foto på er själva, bara på er och helst taget av er.

Kostnad: 800 kr
Swisha till 0766524096 eller betala in på Swedbank kontonummer 8327-9 924 665 816-6 (ange fullständigt namn som meddelande).

Varma hälsningar/Yvonne Hedberg
Kanal för healing och medial rådgivning

Obs! Detta ersätter inte traditionell läkarvård.

Kommentarer är avstängda.