Äter du fast du inte är hungrig?

Äter du fast du inte är hungrig?

Ni vet väl att de flesta som anser sig vara överviktiga egentligen inte är det.

Med andra ord 5 kg för mycket är inte ansett som en farlig övervikt och påverkar inte hälsan i någon negativ bemärkelse.

Men äter du fast du inte är hungrig och även behöver gå ner i vikt, läs vidare…

Äter du fast du inte är hungrig?

Om du nu väger för mycket för ditt eget bästa, (detta kan du kolla upp hos vårdcentral, din läkare eller liknande) och framför allt om övervikten satt sig på buken så kan detta påverka din hälsa och du kan behöva ändra både matvanor och hur mycket du rör på dig.

Som ni vet är jag väldigt intresserad av både psykologi och vårt undermedvetna och det här med hur hjärnan uppfattar ljud och bilder intresserar mig väldigt och har ju även blivit mer och mer på tapeten de sista åren.

Undermedvetna affirmationer

Jag har här hittat ett youtube klipp som är alldeles gratis och som sänder ut radiovågor som sägs kunna påverka ens undermedvetna om man lider just av matberoende och vill gå ner i vikt.

Varför inte prova, lyssna på denna varje dag under några veckor och se vad som händer med dina kommande beslut och steg för att nå en viktförändring för bättre hälsa i ditt värdefulla liv.

Subliminal Positive Affirmations for Weight Loss & Food Addicts

35 min (lyssna med öronsnäckor/hörlurar)

Lycka till!

Meddela gärna hur det har gått efter några veckor! Har du gjort något annorlunda, tagit nya bättre dagliga beslut osv? 🙂

Är du nyfiken på hur lagen om attraktion fungerar?

Lagen om attraktion – Attraktionslagen – Law of attracion