vibrate higher attraktionslagen

Attraktionslagen för nybörjare – din vibration måste vara stark och klar

Daily reminder:
You have to vibrate higher – never give up on your dreams!

Din vibration måste vara stark och klar. Ge inte upp om dina drömmar. Du måste le först för att få spegelbilden att le tillbaka. Se till att utstråla det du önskar in eller önskar mer av i ditt liv.

Din vibration måste vara stark och klar – och du måste utstråla det du vill dra till dig

Tryck heller inte undan negativa känslor, Möt dem och ge dem kärlek istället. Detta kan få dem att omvandlas till den energi du vill bli. Detta är obekvämt för oss i vår 3D verklighet, men samtidigt det enda sättet att omvandla dem.
 

Attraktionslagen för nybörjare av eb4483 på Youtube

Måste bara tipsa om några klipp som jag hittade om attraktionslagen för nybörjare. Så bra och enkelt förklarat från eb4483 på YouTube 🙂 Lyssna och lär och lycka till med ert manifesterande.

 

Fördelaktigt tänkande av eb4483 på Youtube


 

Höj din positiva energi genom att dansa till trance

Höj din positiva energi genom att dansa till trance. Orchestral Trance 2017 The End Of Mix by DJ Balouli innehåller även lugna lite sentimentala partier vilket kanske kan hjälpa dig att ta fram, känna och omvandla andra mindre bekväma känslor.

Dansa gärna med hörlurar och blunda ibland och verkligen känn in musiken och rytmen. Rör dig på det sätt som känns rätt för dig. P.S Se till bara så att du inte ramlar eller far in i saker omkring. 😉

Detta kan med fördel göras på egen hand eller med människor du känner att du verkligen kan släppa loss med.


 

Läs mer om mina ord om attraktionslagen

Lagen om attraktion – attraktionslagen – law of attraction