Attraktionslagen

Attraktionslagen – Guidade meditationer

imagine it feel it smell it see it hear it receive it

Här kommer några tips på guidade meditation som handlar om lagen om attraktion. Det finns hur många klipp som helst på YouTube, men här är några som jag tycker är bra och vissa av dem förklarar attraktionslagen och vikten av våra känslor och vad vi drar till oss här i livet.

Jag hade själv svårt att förstå denna lag tidigare i livet. Men det är dock inte så konstigt, magiskt eller flummigt som många tror, utan kan räknas som en vanlig naturlag.

Vi består alla av energi och den energin attraherar mestadels liknande energi. När man tänker så är det inte så konstigt att vi drar till oss (eller inte drar till oss) saker och ting här i livet.

Jag tror även att vi påverkas väldigt mycket av den gemensamma energin som flödar till vikten av all energi, vilket gör att vi om vi är extra öppna och känsliga själar måste jobba mycket med oss själva för att kunna stänga av andras negativa känslor eller övertygelser och samtidigt fylla på universum med vår goda positiva energi. Detta kommer inte naturlig för alla utan kräver som allt annat ett dagligt arbete.

Har ni inte någon gång varit med om att ni t.ex. känner en väldig olustig känsla utan anledning och inte kan förstå varför? Det händer mig då och då och jag förstår idag att det inte är min egen energi jag känner av då, utan att jag öppnat upp för någons annans energi. Och likadant kan det vara åt andra håller; att man helt plötsligt känner sig väldigt uppåt, nöjd och glad utan någon speciell anledning, men då är det bara att flyta med och njuta! 🙂 <3

Känslor är känslor och vi måste även acceptera de känslor som kommer till oss. Konsten är sedan att släppa negativa känslor snabbare och att fylla på med andra bättre tankar som gynnar oss bättre.

Nogbabblat om dessa filosofiska tankar, här kommer några tips på YouTube klipp:

The Law of Attraction Guided MeditationAtt attrahera in något specifikt i ditt liv med hjälp av Attraktionslagen

Arbeta gärna med attraktionslagen genom att avse 5-7 minuter om dagen att dagdrömma om det du önskar in i ditt liv. Slut ögonen och känn det som att du redan är vid målet. Använd alla dina sinnen. Släpp det sedan.

  1. Föreställ dig det
  2. Känn det
  3. Smaka på det
  4. Lukta på det
  5. Se det
  6. Hör det
  7. Ta emot det

Samtidigt med ovan övning avser du 5-10 minuter om dagen då du räknar upp, tänker och känner på allt du är tacksam för i livet, gärna direkt på morgonen eller när du ska sova. Det kan hjälpa att känna mer kärlek om du håller händerna på hjärtat eller håller i exempelvis en tacksamhets-sten.

Försök även att hålla en så allmänt positiv inställning som möjligt, tro på att det du vill ha in i ditt liv är möjligt och följ din intuition så ofta som bara möjligt.

Om du idag har svårt att tro på att din högsta önskan ska bli sann med hjälp av attraktionslagen, börja med att attrahera in något litet som känns mer troligt. Prova attrahera in “en vit ros” eller liknande. Tänk på att den kan visa sig i vilken form som helst men när du lär dig tekniken så kan du tillslut arbeta mer specifikt mot hur du vill ha in dina önskningar. Var extremt tydlig med vad du vill. Och om du velar med vad du vill sänder du ut dubbla budskap och lagen kommer inte fungera på rätt sätt.

Om du velar med vad du vill kan du ha blockeringar, vilka ju också går att arbeta med, men det är en annan historia.

Lycka till med ditt manifesterande! <3

Lär dig mer om Attraktionslagen

Attraktionslagen : så får du den att verka till din fördel

I Attraktionslagen får du lära dig mer om de ständigt närvarande lagar som styr vårt universum och hur du får dem att verka till din fördel.

attraktionslagen så-får du den att verka till din fördel pocket

imagine it feel it smell it see it hear it receive it

Du kanske också gillar …