Attraktionslagen Inspiration Kokböcker Medial vägledning och healing Samarbete

Då var det äntligen dags igen för Harmoni Expo – en mässa inom hälsa, personlig utveckling och andlighet

healthcreator harmoni expo

Äntligen kan vi ses” som Harmoni Expo skriver på sin hemsida. Och det är ju verkligen sant! 🙂

Harmoni Expo är mötesplatsen för alla som är intresserade av personlig utveckling, holistisk hälsa och andlighet. Under två dagar i Solnahallen möts utövare och intresserade från hela landet för att dela och inspireras till vägar för inre välmående.

30-31 oktober är Harmoni Expo äntligen på plats igen i Solnahallen.

Nu är det åttonde gången jag ”Healthcreator.se” ställer ut med mina kokböcker med tillhörande provsmak på denna mässa och jag längtar redan.

Jag är utbildad hälsokock, driver bloggen healthcreator.se, är matkreatör och har skrivit tre egna kokböcker samt medverkat i en fjärde. Jag arbetar även på 2 nya spännande kokböcker just nu.

Förutom det är även certifierat medial coach och och erbjuder under mässhelgen rabatterade priser.

Du kan läsa mer och boka här: Mediala läsningar

Utställare på Harmoni Expo – en mässa inom hälsa, personlig utveckling och andlighet

Harmoni expo är en väldigt bred alternativmässa inom bland annat hälsa, personlig utveckling, andlighet, smycken och stenar, alternativmedicin, hälsokost, träning, litteratur, inredning, kläder, kurser, föreläsningar och många många bra ”prova på” alternativ.

Är man lite nyfiken på den alternativa hälsan och på det mediala och spirituella så är denna mässa ett måste att besöka. Man kan prova på väldigt mycket utan att göra så stor grej av det hela.

På den här mässan får allmänheten chansen att möta alternativa utövare och utställare har möjlighet att personligen tydliggöra sin verksamhet och avmystificera många frågor kring det hela.

Alla kan vara sig själva

Här möts alla sorters människor och ingenting är konstigt eller udda. Här har alla chansen att vara sig själva och vara nyfikna och öppna inför olika möjligheter. Det är en av anledningarna till att jag älskar mässan så mycket.

Scenprogram

Det finns även scenprogram/föreläsningar inom bland stärk kroppens självhealing, ecstatic dance, bli din egen superhjälte och mycket annat.

Utställare och föreläsningar

Spännande utställare är inom bland annat medial vägledning, reiki healing, massageterapi, energimassage, storseanser med andekontakt, tidigare liv, aurafotografering, örternas magi, ekologiskt smink och hudvård, mindfulness, litteratur, mat som medicin, healing, Qi-gong, budskap från guider och vägledare, djurkommunikation, numerologi, reconnective healing, naturgodis, magiska stenar och kristaller , smycken, inredning och mycket mycket annat.

Kom förbi min monter healthcreator.se/Skapa din hälsa

Förutom alla dessa tips måste ni såklart även komma förbi healthcreators monter ”Skapa din hälsa” och bläddra lite i mina kokböcker inom hälsosam växtbaserad och eat clean kost. Jag kommer även ha provsmak ur min kommande kakbok och erbjuder mässrabatt på böckerna. Boken jag ställer ut med är min senaste kokbok ”Vegansk vardagsmat – eat clean” av mig; Yvonne Hedberg.

Min monter

Min monter hittar ni här:
Healthcreator.se: Hall: AB, Plats: 7A
Länk till hallkarta

Boka en medial läsning hos mig

Under mässhelgen kan man boka läsningar av mig på distans för endast 700 kr per session (Ord-pris 900 kr). Detta kan man göra redan nu genom att maila mig på info@healthcreator.se eller fylla i formuläret på denna sida Mediala läsningar.

Områdena att välja mellan:

  • Medial rådgivning från högre sfärer 700 kr (Ord-pris 900 kr)
  • Kontakt och budskap från andra sidan 700 kr (Ord-pris 900 kr)
  • Avläsning av chakran 700 kr (Ord-pris 900 kr)
  • Healing av chakran 700 kr (Ord-pris 900 kr)
  • Avläsning av chakran samtidigt som healing av chakran 900 kr (Ord-pris 1200 kr) 
  • Tidigare liv som påverkar nuvarande 700 kr (Ord-pris 900 kr)
  • Tidigare liv som påverkar nuvarande samtidigt som healing av tidigare liv 900 kr (Ord-pris 1200 kr) 

När och var är mässan

Datumet ni inte får missa är 30-31 oktober 2021, platsen är Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna. Närmaste T-bana är Solna Centrum (5 minuters promenadväg från Solnahallen).

Hitta till mässan

Förköp entrébiljett (gå in via förköpsentrén)

Utställare

Behandlingar

Scenprogram

Föredragsprogram

Försäljning

Boende över helgen

Läs mer om mässan på www.harmoniexpo.com

Varmt välkomna till en oförglömlig helg på Harmoni Expo mässan!

healthcreator harmoni expo
Chiabollar – praliner med en lätt touch av lakrits och choklad – raw -provsmakning

Healthcreator finns även på YouTube

Missa inte att följa mig på YouTube där jag bland annat lägger upp affirmationer, avslappningsövningar och meditationer inom attraktionslagen.

Du kanske också gillar …