Ett fat med fikon-greek block och valnötssallad. I bakgrunden ligger en rosa ros.

Greek block förrätt med färska fikon och valnötter

Hej alla matälskare.

Idag vill jag tipsa om en god och enkel förrätt med färska fikon, greek block, ruccola, valnötter, polkabetor och agave. Greek block är en vegansk variant av fetaost, fast mycket godare enligt mig. 🙂 Produkten finns i de flesta välsorterade mataffärer.

Överraska dina nära och kära med denna enkla och goda rätt med smaker som gifter sig så bra att man nästan tror att man är i himmelriket. 😉

Receptet är veganskt, glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt och vegetariskt.

Recept på greek block förrätt med färska fikon och valnötter

4 portioner

Ingredienser

2 polkabetor eko
2 färska fikon eko
0,5 paket greek block
1 näve ruccola eko
1 näve valnötter eko
1 skvätt agavesirap eko

Gör såhär

Koka polkabetorna al dente. Skiva upp dom i 4 klyftor per beta redan innan så går de fortare att koka. Skiva upp fikonen i 4 klyftor styck. Lägg upp 2 klyftor fikon och 2 klyftor polkabetor på ett fat. Dekorera med valnötter, ruccola och smula greek block över. Ringla över lite agavesirap och servera.

Smaklig förrätt!

Önskar er en fin dag! <3

Ett fat med fikon-greek block och valnötssallad. I bakgrunden ligger en rosa ros.

Kommentarer är avstängda.