Foto på händer som skickar healing

Grupphealing på distans med start 31 augusti 2020

Den 31 augusti 2020 kör jag igång årets grupphealing på 7 dagar för alla som är intresserade. Du sätter själv din intention om vad du vill börja heala i ditt liv men fokus är på rening/rensning av blockeringar som har fastnat och ej längre gynnar dig.

Healingen startar den 31 augusti 2020

Healingen sker på distans och du ligger ner och tar emot 1 timme om dagen (när du kan och vill). Det går även att ta emot ändå, men jag rekommenderar att ligga ner en timme och ta emot aktivt för den egna medvetenheten om vad som händer.

Anteckna gärna vad som kommer till dig och vad du känner osv. Det kan både komma egen vägledning till dig direkt och du får vägledning via mig när veckan är slut. Anteckningarna är bra för att kunna följa upp allt när veckan är slut. Skriv även gärna ner vad du äter och hur mycket du rör dig under veckan och hur du tycker det påverkar dig.

Under veckan bör du helst:

1. Sätta en egen intention om vad du vill börja heala, välj 1 sak.
2. Undvika kaffe, alkohol, nikotin, rött kött, mjölk och mjölkprodukter, vitt mjöl och vitt socker.
3. Äta mycket grönsaker och frukt med olika färger och gärna helt veganskt.
4. Gärna spendera tid i skogen/naturen.
5. Skriva ner 10 saker du är tacksam för i livet varje morgon och riktigt känna in dessa.
6. Gå minst 10.000 steg om dagen eller motsvarande träning.

Jag återkopplar om vad som kommer upp 2 gånger över mail under veckan. Efter veckan är slut ger jag även en kortare personlig vägledning/återkoppling till var och en av er som är med.

Programmet är fokuserat på rening/rensning av blockeringar och energier som har fastnat och ej längre behövs.

Anmälan

Maila till info@healthcreator.se. Uppge namn och mailadress och märk mailet med ”7 dagars healing”.  Skicka gärna ett foto på er själva om det känns bekvämt (inget tvång).

Händer som skickar ut healing.

Kostnad: 500 kr
Swisha till 0766524096 eller betala in på Swedbank kontonummer 8327-9 924 665 816-6 (ange fullständigt namn som meddelande).

Varmt välkomna till årets 7 dagars healing!

Hälsningar/Yvonne Hedberg
Kanal för healing och medial rådgivning

Obs! Detta ersätter inte traditionell läkarvård. Om du har en sjukdom och går under behandling ska du fortsätta med det.

Kommentarer är avstängda.