ansiktssalva raw ekologisk vegan

Hemmagjord ekologisk raw ansiktssalva – enkel att göra

Vad kan man mer göra med kakaosmör? Jo man kan göra sin egna ekologiska raw ansiktssalva. Denna kan användas som en vanlig ansiktskräm/ men är mer lik en salva i konsistensen. Jag använder den på hela kroppen.

Förra veckan la jag ut ett recept på bondkakor där jag använde mig av bland annat kakaosmör och nu tänkte jag presentera ett annat tips på vad man kan göra med just kakaosmöret tillsammans med kallpressade ekologiska oljor.

Det är alla dessa rena ingredienser som gör att det känns så bra att göra sin egen hemmagjorda ansiktssalva eller ansiktskräm tycker jag.

Receptet på hemmagjord ekologisk raw ansiktssalva på min gästblogg hos Bodystore.com.

Hemmagjord ekologisk raw ansiktssalva – enkel att göra

Jag gästbloggar hos Bodystore just nu och detta recept ligger hos dom.

Länk till receptet:
Hemmagjord ekologisk raw ansiktssalva – enkel att göra

Bild på hemmagjord ekologisk raw ansiktssalva – enkel att göra

ansiktssalva raw ekologisk vegan

Sugen på fler tips på vad man kan använda kakaosmöret till – hemmagjord choklad

Hemmagjord choklad – laktosfri, mjölkfri, glutenfri, lowcarb, vegan och raw

hemmagjord choklad mjölkfri lowcarb rawfood vegan