Inspirations söndag: TheVeganista

Häromveckan blev jag glatt överraskad när Theveganista hade skrivit om mig på sin blogg och jag vill nu såklart även tipsa och låta er inspireras av hennes superfina blogg om ni har missat den.

Inspirations söndag: TheVeganista

TheVeganista var en av de första bloggarna och instagram konton jag började följa och inspireras av när jag själv började blogga och jag kan varmt rekommendera er att gå in och läsa hennes blogg. Där kan man inspireras av hälsa, träning, många goda och hälsosamma veganrecept bland mycket annat.

Inte nog med att hon har världens snyggaste blogg, hon sprider både kunskap om mat och hälsa, ger träningstips, inspirationstips, tar väldigt vackra foton och delar med sig av sitt privatliv.

Länk till TheVeganista.se

Glutenfria Vegan Pancakes

Kolla in detta goda recept på glutenfria Vegan Pancakes hos TheVeganista.

theveganista
TheVeganista Catrin:
För mig är det viktigt att man vårdar och tar hand om sig själv. Jag tycker att man får vara egoistisk och ta sig tid för att prioritera bra träning och god mat men också för att hitta ett inre välmående. Det är din kropp, det är ditt liv och det är din lycka, gör mer av saker du mår bra av – på kort och lång sikt! Tänk på att det du gör i dag ska du även må bra av i morgon.

glutenfree-vegan-pancakes-the-veganista

Nutella-banana-pancake

 Alla foto i detta inlägg kommer från Theveganista.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*