Attraktionslagen

Jag väljer att leva mitt drömliv – Affirmationer – Law of attraction

sjalvkarlek jag väljer att leva mitt drömliv lawofattraction

Jag väljer att leva mitt drömliv – affirmationer. Jag har nu börjat skapa affirmationsklipp på YouTube som är till för att lyssna på när man jobbar med attraktionslagen / lagen om attraktion / law of attraction.

Jag väljer att leva mitt drömliv – affirmationer i självkärlek. Lyssna gärna på denna meditation 1-2 gånger om dagen (använd helst hörlurar).

I arbetet med attraktionslagen (law of attraction) kan det underlätta att lyssna till affirmationer när man arbetar med sitt s.k belief system. Inläst av Yvonne Hedberg – healthcreator.se. Lycka till med att manifestera!
 

Jag väljer att leva mitt drömliv – Affirmationer – Law of attraction

Du kanske också gillar …