Vegansk mat och tillbehör

Julens rödkålssallad med äpple och russin

rödkålssallad russin äpple vegan

Godmorgon! Idag vill jag bjuda på ett tips på julens rödkålssallad med äpple och russin.

Denna sallad blir så god och är ett bra inlägg till julens buffébord.

Nyttiga ingredienser som rödkål, russin, persilja och valnötter. Blanda ihop en god dressing och blanda ihop med salladen om man vill på äppelcidervinäger, olivolja, salt och peppar.

Använd helst ekologiska ingredienser, men grönsaker bör vi äta hur som helst för hälsans skull. När det gäller äpplen brukar jag köpa svenska när det finns.

Lika bra att vara ute i god tid med inspiration med både mat och nyttigare godsaker till julen tänker jag! Tiden går fort nu, här har det redan satts upp julstjärnor och en liten prydnadstomte.

Har ni börjat julpynta något än?

rödkålssallad russin äpple vegan

Recept på julens rödkålssallad med äpple och russin

Ingredienser

strimlad rödkål eko
äpple eko
russin eko
persilja eko
valnötter eko
en dressing av olivolja, äppelcidervinäger lite salt och peppar eko.

Gör såhär

Strimla rödkål och skiva upp alla ingredienser. Blanda ihop dressingen och häll över. Blanda runt.

Smaklig rödkålssallad och jag önskar er en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Du kanske också gillar...