Kokböcker – Eatclean, glutenfria, mjölkfria – Yvonne Hedberg

fika eatclean vegan skapa din hälsa yvonne hedberg
Här finner du mer information om mina kokböcker med inriktning på eatclean och som är glutenfria, mjölkfria och fria från vitt socker.

Kokböcker – Eatclean, glutenfritt, mjölkfritt – Yvonne Hedberg

Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg

Skapa din hälsa med renande och stärkande mat, motion och positiva tankar. Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, sallader, dryck, fika, snacks och godis. 111 recept fria från gluten, komjölk och vitt socker. Boken innehåller även ett avsnitt som handlar om näringslära och ett avsnitt som handlar om hur du kan arbeta med dina mål i livet genom att praktisera den universella ”attraktionslagen”.

Inspiration till att laga en näringstät kost samt arbete med attraktionslagen

Jag heter Yvonne Hedberg och arbetar idag bland annat som matkreatör och är utbildad hälsokock. Förutom att skriva kokböcker driver jag hälsobloggen healthcreator.se. Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Hur man kan arbeta med att dra till sig det man vill ha mer av i livet genom att bland annat skapa sig ett mer positivt tänkande. Jag ger även tips på en enkel meditationsguide för nybörjare. Boken inleds lite kort inom ämnet näringslära.

skapa din hälsa

Hälsosamma och lättlagade recept utan gluten, komjölk, smör och vitt socker

Här hittar du en härlig blandning av 111 stycken hälsosamma och lättlagade eatclean recept inom kategorierna paleo, lowcarb, rawfood, mjölkfritt, glutenfritt, laktosfritt, låglaktos, veganska, vegetariska och demi-vegetariska rätter. Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, dryck, fika, godis och snacks. Gemensamt för alla recept är att de är framtagna och lagade med hälsosamma och rena ingredienser som tillför kroppen mycket näring och ger skärpa till hjärnan. Några andra effekter av att äta mer ren mat kan vara att du får ett bättre immunförsvar, känner dig piggare och gladare, får en lugnare mage och bättre hy. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött.

Fika eatclean recept vegan av Yvonne Hedberg

Boken ”Fika eatclean vegan” av Yvonne Hedberg innehåller lättlagade veganska eatclean fikarecept på godsaker fria från gluten, mjölk, smör, ägg och vitt socker.

I boken finner du recept på hälsosamma och nyttiga godsaker för våra största högtider.

Baka för jul, nyår, påsk och midsommar men även annars.

bokomslag fika eatclean vegan yvonne hedberg

Eatclean recept

Eatclean/ren mat innebär att man väljer så mycket rena och näringstäta råvaror som möjligt. Att utesluta det raffinerade sockret och istället använda socker i sin naturliga form bidrar till att man även får i sig vitaminer, mineraler och fibrer samtidigt som man njuter av det goda.

Recepten i denna bok innehåller heller inga animaliska produkter

Ägg och smör byts ut mot exempelvis kokosolja, chiaägg, fiberhuskägg, pumpapuré, avokado och banan. Alla recept är fria från gluten, mjölk, smör, ägg och vitt socker.

fika eatclean vegan kakbok yvonne hedberg

Läs mer om Fika eatclean vegan
Läs mer om Skapa din hälsa

Beställ kokböcker här