Bild på händer som förmedlar healing

Mediala läsningar och healing

Jag heter Yvonne Hedberg och utför mediala läsningar och healing på distans.

Mediala läsningar och healing på distans

Att jobba som medium för mig är att förmedla ljus rådgivning och hälsningar/budskap både från högre sfärer och från andra sidan till den person som anlitar mig. Det kan även handla om att utföra healing, att läsa av chakran och att rensa/läka dessa samt att se episoder ur ett av dina tidigare liv som på något vis påverkar ditt nuvarande liv.

Etik och moral

Jag är väldig noga med etik och moral och gör bara läsningar till dig som vill. Man kan inte beställa en läsning av en annan person än sig själv, utan du kan bara beställa åt dig själv. Jag är också noga med att maila läsningen till den mailadress som du uppger vid bokningen. Det är dock ditt ansvar att ingen annan har åtkomst din mailadress. Jag arbetar enbart med ljus vägledning.

Vart kommer rådgivningen ifrån

När jag arbetar öppnar jag upp en kanal där jag tar emot informationen och kan få hjälp med att utföra healing tillsammans med guider från högre civilisationer eller sfärer/eneriger samt mitt högre jag och universum.

Rådgivningen kan fås både från högre sfärer, dvs från mer högupplysta varelser/energier eller från andra sidan (där det oftast kommer rådgivning från nära och kära eller människor som har haft någon form av anknytning till dig. Rådgivningen är då oftast på samma nivå som när de levde. Ibland kan det även komma människor som man inte känner igen från andra sidan, då kan de vara s.k följare/hjälpare eller personer från tidigare liv. Jag kan aldrig garantera vem/vilka som kommer med budskap till just dig under en läsning från andra sidan, men det vanligaste är att det är någon du har haft någon form av anknytning till i detta liv.

Beställning och leverans av läsningen

Vid beställningen får du gärna maila en bild på dig själv. Bilden ska vara enbart på dig och helst tagen av dig. Bilden använder jag enbart i syfte att tona in på dig. Det är också bra om du har en fråga som du vill ha rådgivning kring.

Läsningen utförs och mailas sedan till dig inom 1-2 veckor efter erlagd betalning.

Jag är Certifierat medium.

Följande läsningar/sessioner kan bokas:

  • Medial rådgivning från högre sfärer 800 kr 
  • Avläsning av chakran 800 kr 
  • Healing av chakran 800 kr 
  • Avläsning av chakran samtidigt som healing av chakran 1000 kr 
  • Healing öppna upp och ta emot överflöd 800 kr 
  • Kontakt med andra sidan och budskap 800 kr 
  • Tidigare liv som påverkar nuvarande 800 kr

Förfrågan/bokning

Fyll i förfrågan/bokning nedan. Jag återkommer med vidare instruktioner.

Namn: (obligatorisk)

Din epost: (obligatorisk)

Meddelande:

Val av läsning/session: (obligatorisk)
Medial rådgivning från högre sfärerAvläsning av chakranHealing/läkning chakraAvläsning av chakran samtidigt som healing av chakraHealing/öppna upp och ta emot överflödKontakt med andra sidan och budskapTidigare liv som påverkar nuvarande

 

Det går också bra att maila direkt till: info@healthcreator.se
Vidare information och instruktion kommer i svar på er förfrågan.
Kostnad per enkel session: 800 kr

Varma hälsningar/Yvonne – Kanal för healing och medial rådgivning/ läsningar


Läs mer om min resa och utveckling inom det spirituella, andliga och mediala.

Inlägg kommer.


Bild på händer som förmedlar healing

5+