Attraktionslagen

Needing nothing attracts everything

Needing nothing attracts everything

Needing nothing attracts everything

Needing nothing attracts everything

En erfarenhet som många människor har är att när man ger upp, eller slutat tänka på det man vill ha in i sitt liv, så brukar önskningarna att manifesteras.

Detta brukar gälla så länge man fortfarande är i en vibration som säger att man tror till 100% på att det man vill ska hända kommer att hända, men att man antingen inte bryr sig längre, man så att säga “ger upp” fast på ett positivt sätt om ni förstår hur jag menar, eller att man bara är så säker på det man vill manifestera in i sitt liv kommer att hända och känner sig trygg i att det sker vid exakt rätta tillfället för det högsta bästa.

Att arbeta med Attraktionslagen

  1. Fråga/Var tydlig med vad du vill ha i tanken
  2. Om du börjar vackla med vad du vill ha sänder du ut dubbla signaler och det blir svårt att dra till dig rätt sak/händelse eller situation.
  3. Visualisera under avslappning/meditation att du redan har det du vill ha i tanken gärna 5-10 minuter om dagen
  4. Känn och agera så ofta som möjligt som om du redan har det du vill ha i tanken
  5. Var tacksam för det du redan har, tänkt och känn tacksamhet för det varje dag
  6. Tro på att det du vill ha in i ditt liv kommer att manifesteras till 100%
  7. Släpp det sedan och tro bara på att det kommer, låt “universum” sköta arbetet

Släpp det och tro bara på att det kommer

Detta kan vara den svåraste delen i att manifestera in det man vill ha in i sitt liv. Vårt “believe system” är väldigt starkt inpräntat i vårt medvetande både sedan barnsben, från samhället, från våra gener samt eventuellt från våra energier som hängt med till detta liv från olika tidigare liv.

Det finns dock väldigt mycket övningar där ute att ta lärdom av i denna del av processen.

Nedan följer några boktips som kan hjälpa dig på vägen 🙂

The Secret – Rhonda Byrne

The Secret Magin
Du kan leva dina drömmar, du kan uppnå allt du vill och du kan nå ända till stjärnorna! Följ med Rhonda Byrne på en oförglömlig resa då vi upptäcker hur fantastiskt och förtrollande livet kan vara. Boken innehåller enkla övningar som ska utföras under 28 dagar och som kommer förändra ditt liv för alltid om du arbetar med dem dagligen.

Attraktionslagen – så får du den att verka till din fördel

attraktionslagen-sa-far-du-den-att-verka-till-din-fordel

En instruktionsbok till livet. I den här boken förklarar de bästsäljande författarna Esther och Jerry Hicks hur allt det du upplever, både önskat och oönskat, förmedlas till dig av universums mäktigaste lag: Attraktionslagen. Välbekanta uttryck som lika barn leka bäst eller kaka söker maka åsyftar egentligen det här fenomenet, nämligen att likheter dras till varandra.

Du kanske också gillar …