Pepparkaksbars raw eller gräddade pepparkakor paleo glutenfria vegan.

Pepparkaksbars rawfood

Här kommer ett litet tips på goda och enkla pepparkaksbars att mixa ihop. De smakar lite som pepparkaksdeg, därför testade jag denna gång även att baka ut några som pepparkakor i ugnen. Både nötter, dadlar och gojibär är fulla av nyttigheter så varför inte göra julen lite mer hälsosam.

Recept på pepparkaksbars rawfood

Ca 20 bars

Ingredienser
3 dl valnötter eko eller hasselnötter eko
3 dl cashewnötter eko
12 dadlar eko (1,5 dl)
3 msk gojibär eko
3 tsk pepparkakskrydda eko (eller blanda en egen)
1 msk vatten

pepparkaksbars rawfood eller gräddade pepparkakor paleo

Gör såhär:
Se till att dadlarna är urkärnade. Mixa alla ingredienser. Bred ut smeten på ett smörpapper. Lägg ett smörpapper över och kavla så att det blir en jämn och i den tjocklek som föredras. Ta bort det övre pappret och skär upp i bars. Förvaras i kylen!

Smakliga pepparkaksbars!

0