Träningstips

Seven – 7 minuters träning

Grå dagar kan vara mysiga tycker jag – speciellt som nu när vi haft en sån fin och solig höst så länge så kan det vara lite mysig men en grå dag när man bara kan mysa, tända ljus och ha det skönt hemma kanske.

Men lite träning behövs ändå på ena eller andra sättet. Dagens träningsplan var att antingen ge sig ut och träna en halvtimmes intervaller (10,20,30-programmet) eller att åka till gymmet. Men när vädret var som det var så kunde det ju inte passa bättre att bara köra lite inomhusträning hemma.

Träningsappen Seven

I somras hittade jag en jättebra app – eller snarare blev introducerad till en jättebra app av en kär gammal vän. Appen går igenom ett 7-minuters träningspass som är perfekt om du har ont om tid men ändå vill vara snäll mot kroppen. Idag körde jag den 3 ggr, vilket då blev 21 minuter.

Här ser du alla övningarna som gås igenom på 7 minuter

Varje övning är 30 sekunder lång och sedan vilar du 10 sekunder mellan varje övning. En röst talar om för dig när du ska börja, sluta och vilken övning du ska göra. Den räknar även ner när du närmar dig slutet av en övning samt visar en bild på övningen.

Kör hårt! Eller bara lagom hårt beroende på dagsformen såklart.

Tips! Ha favoritmusiken på i bakgrunden.

Seven - 7 minuters träning

 

Intresserad av längre intervallpass med styrka? Prova Cirkelfys

Läs mer om Cirkelfyspass här

Seven - 7 minuters träning.

Du kanske också gillar …