Erbjudanden

Starta år 2017 i hälsans tecken

new year 2017 healthcreator

Nu finns min kokbok Skapa din hälsa av Yvonne Hedberg till försäljning.

Starta år 2017 i hälsans tecken

Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, sallader, dryck, fika, snacks och godis.

111 recept fria från gluten, komjölk och vitt socker

Boken innehåller även ett avsnitt som handlar om näringslära och ett avsnitt som handlar om hur du kan arbeta med dina mål i livet genom att praktisera den universiella ”attraktionslagen”. Läs mer om boken längre ner på sidan.

Länkar till försäljningsställe av kokboken “Skapa din hälsa” av Yvonne Hedberg:

Beställ mina kokböcker här

skapa din hälsa yvonne hedberg

Inspiration till att laga en näringstät kost samt arbete med attraktionslagen
Jag heter Yvonne Hedberg och arbetar idag bland annat som matkreatör och är utbildad hälsokock. Förutom att skriva kokböcker driver jag hälsobloggen healthcreator.se. Med boken ”Skapa din hälsa” vill jag inspirera till bättre hälsa och välmående ur flera olika aspekter, då det oftast inte bara är en sak som ger oss brist på hälsa. I denna bok tar jag förutom alla tips på hur man kan laga en näringstät och hälsosam kost, även upp tips på hur man kan arbeta med den universiella ”attraktionslagen” eller ”lagen om attraktion” som den också kallas. Hur man kan arbeta med att dra till sig det man vill ha mer av i livet genom att bland annat skapa sig ett mer positivt tänkande. Jag ger även tips på en enkel meditationsguide för nybörjare. Boken inleds lite kort inom ämnet näringslära.

Hälsosamma och lättlagade recept utan gluten, komjölk, smör och vitt socker
Här hittar du en härlig blandning av 111 stycken hälsosamma och lättlagade recept inom kategorierna paleo, lowcarb, eatclean, rawfood, mjölkfritt, glutenfritt, laktosfritt, låglaktos, veganska, vegetariska och demi-vegetariska rätter. Frukost, bröd, luncher, middagar, röror, krämer, mellanmål, dryck, fika, godis och snacks. Gemensamt för alla recept är att de är framtagna och lagade med hälsosamma och rena ingredienser som tillför kroppen mycket näring och ger skärpa till hjärnan. Några andra effekter av att äta mer ren man kan vara att du får ett bättre immunförsvar, känner dig piggare och gladare, får en lugnare mage och bättre hy. Alla recept är fria från gluten, komjölk, smör, vitt socker och rött kött.

Du kanske också gillar …