Erbjudanden Samarbete

Utställare på Harmoni Expo 30-31 mars i Solna – en mässa inom hälsa, personlig utveckling och andlighet

Harmoni expo

–  Annonssamarbete med Harmoni Expo. –

Nu är det snart dags igen för vårens absolut härligaste “måste besöka” arrangemang; nämligen Harmoni Expo mässan i Solna hallen.

Harmoni expo är en väldigt bred alternativmässa inom bland annat hälsa, personlig utveckling, andlighet, smycken och stenar, alternativmedicin, hälsokost, träning, litteratur, inredning, kläder, kurser, föreläsningar och många många bra “prova på” alternativ.

Är man lite nyfiken på det mediala så är denna mässa ett måste att besöka. Man kan prova på väldigt mycket utan att göra så stor grej av det hela.

Nu är det femte gången jag “Healthcreator.se” ställer ut med mina kokböcker med tillhörande provsmak på denna mässa och jag längtar redan.

Jag är utbildad hälsokock, driver bloggen healthcreator.se, är matkreatör och har skrivit 2 kokböcker. Jag har även gått en utbildning till medium och praktiserar just nu inför att certifieras. (läs om hur du kan boka tid för session hos mig längre ner i inlägget)

Utställare på Harmoni Expo – en mässa inom hälsa, personlig utveckling och andlighet

Harmoni Expo är mässan för alla som är intresserade av kroppen, själen och sambandet där emellan. Utövare av det alternativa tänkandet är en växande grupp i samhället, men fortfarande en minoritet, och många möts ibland med en del skepsis.

På den här mässan får allmänheten chansen att möta alternativa utövare och utställare har möjlighet att personligen tydliggöra sin verksamhet och avmystificera många frågor kring det hela.

Alla kan var sig själva

Här möts alla sorters människor och ingenting är konstigt eller udda. Här har alla chansen att vara sig själva och vara nyfikna och öppna inför olika möjligheter. Det är en av anledningarna till att jag älskar mässan så mycket.

Scenprogram

Det finns även scenprogram/föreläsningar inom avslappning till ljud & vibrationer där du lär dig mer om hur ljud och vibrationer kan hjälpa dig uppnå djup avslappning och få igång flöden i kroppen. Yogapsykologi, hästar som lärare, själsresor, grupphealing mm är andra scenprogram på mässan.

Utställare och föreläsningar

Spännande utställare är inom bland annat aurafotografering, hur man kan detoxa kroppen med infraröd bastu, energimassage, medial vägledning, storseanser med andekontakt, tidigare liv, örternas magi, ekologiskt smink och hudvård, mindfulness, healing, Qi-gong, budskap från guider och vägledare, djurkommunikation, numerologi, reconnective healing, naturgodis, magiska stenar och kristaller och mycket mycket annat.

Kom förbi min monter healthcreator.se/Skapa din hälsa

Förutom alla dessa tips måste ni såklart även komma förbi healthcreators monter “Skapa din hälsa” och bläddra lite i mina kokböcker inom mat som medicin. Jag kommer även ha provsmak ur min kakbok “Fika eatclean vegan” och erbjuder mässrabatt på böckerna. Böckerna jag ställer ut är “Skapa din hälsa” och “Fika eatclean vegan” av mig; Yvonne Hedberg.

Mat som medicin

Min monter hittar ni här:
Healthcreator.se: Hall: AB, Plats: 9b
Länk till hallkarta

skapa din hälsa fika eat clean vegan harmoni expo mässan

Boka en medial läsning hos mig

Då jag nu även har gått en medial skola (hos Zoe på zoeland.se) och övar på mediala läsningar som elev just nu så kan man boka läsningar av mig på distans för endast 500 kr per session. Detta kan man göra redan nu genom att maila mig på info@healthcreator.se.

Områdena att välja mellan: (1 per session)

– Kontakt/kontakter från andra sidan (budskap och beskrivning av person/personer) Obs! Jag kan inte garantera vem/vilka som kommer till dig)
– Healing 30 minuter
– Information om tidigare liv som påverkar nuvarande
– Personliga råd från högre sfärer/guider/andra civilisationer (medial rådgivning)

Mina Chiabollar/Kärleksbollar kommer bland annat att finnas som provsmak – med en lätt touch av choklad- och lakrits smak

chiabollar healthcreator glutenfri vegan

Ett urval bilder från Harmoni Expo mässans galleri

harmoni-expo-fb

När och var är mässan

Datumet ni inte får missa är 30-31 mars 2019, platsen är Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna. Närmaste T-bana är Solna Centrum (5 minuters promenadväg från Solnahallen).

Hitta till mässan

Förköp entrébiljett (gå in via förköpsentrén)

Utställare

Behandlingar

Scenprogram

Försäljning

Boende över helgen

Läs mer om mässan på www.harmoniexpo.com

Varmt välkomna till en oförglömlig helg på Harmoni Expo mässan!

Du kanske också gillar …