Attraktionslagen

We are all one

We are all one

We are all ONE, we are all connected with the source

We are all ONE, we are all connected with the source

Vi är alla en, vi alla är anslutna till källan av vår existenst.

Om jag vill ha en förändring av någonting som jag inte tycker fungerar på den här jorden så måste jag alltid gå till mig själv. Vad kan jag göra för att saker och ting kan bli bättre? Hur ska jag fokusera min energi? Ska jag känna kärlek för det jag vill ha eller hat och rädsla för det jag inte vill ha. Jag tror mer på det förstnämnda.

Jag tror på positiva energier. Energier smittar av sig och det finns inga gränser för hur långt de kan spridas. Ge kärlek och kärlek kommer tillbaka till dig…Kärleken är alltid den starkaste kraften. Utan den energin vore vi inte här.

Du kanske också gillar …