Attraktionslagen

We never attract what we want

We never attract what we want

We never attract what we want, we attract what we belive we are worthy for

We never attract what we want, we attract what we belive we are worthy for

Vi attraherar inte det vi vill ha, vi attraherar det vi tror att vi är värda. Vi attraherar inte det vi vill utan det vi verkligen tror att vi kan få.

Vad vill du ska hända inom det närmsta halvåret?

Steg 1: Skriv ner precis allt, somom allt vore möjligt. Om du inte trodde att det fanns några hinder…vad vill du göra? Hur vill du leva varje dag? Vad vill du ha in i ditt liv?

Jobba med dina blockeringar

Steg 2: Ett tips på hur man jobbar med sina blockeringar är bl.a. att hitta meditationer och healing i ämnet. Finns hur mycket som helst på youtube.

Här kommer lite tips på länkar med att jobba med blockeringar, healing, energitjuvar och att öka sin egen vibration

How to Raise Your Frequency and Increase Your Vibration – Teal Swan

Var tacksam för det du redan har och allt du älskar i ditt liv

Steg 3: Jobba med tacksamhet varje dag, morgon och kväll och gärna under dagen. Det finns så mycket att vara tacksam över. Håll först vänster sen höger hand på hjärtat och tänk på allt du älskar och är tacksam över, kan vara saker som dofter, ljud, musik och saker som dina relationer, ditt boende, naturen, barn, vänner, familj, de pengar du har etc. Tänk på varför du älskar det och riktigt känn kärleken som sprider sig i kroppen. Om du t ex inte trivs med något; låt säga ditt jobb, tacka ändå för det som det ger i ditt liv, kanske för pengarna jobbet ger och en trevlig kollega 🙂 Om du inte känner någon kärlek i hjärtat till en början, fortsätt öva, det kommer…

Ge detta några minuter både morgon och kväll och gärna så mycket som möjligt under dagen om du har möjlighet.

Energin sprider sig vidare

Tänk även på att din kärlek sprider sig vidare, allt är energi och det är allt som är. Jag tror mycket på att det är med kärleksenergin vi healar både oss själva och jorden. Vi är alla sammanlänkade och utan kärleksenergin skulle ingenting finnas.

Visualisera

Steg 4: Känn och tänk som du redan har det du vill ha. Lek i tanken (eller i verkligheten om det är möjligt) Skriv ut bilder på hur du vill ha det. Gör saker som pekar på att du redan har det du vill ha osv.

Du kanske också gillar …